Special occasions


 

Bruiloft

De mooiste dag van uw leven. 
Op deze bijzondere dag wilt u er op uw allermooist uitzien.
 Als ervaren visagiste zal Stéphanie je laten stralen als nooit tevoren. Het is belangrijk dat jij je prettig voelt en jezelf kunt zijn bij de look die je krijgt. Een aantal weken voor je trouwdag zul je samen met Stéphanie al je wensen doornemen en wordt er bekeken welke look het beste bij je past.
 Dit kan aan de hand zijn van plaatjes, een stofje van je trouwjurk, foto’s van je bruidsboeket of van de sieraden die je gaat dragen.
 Nadat alle punten zijn besproken zal er tijdens een proefsessie de juiste make-up aangebracht worden. Voor deze proefsessie wordt ongeveer twee uur ingepland.
 Het advies is om voor deze afspraak de make-up te dragen die u meestal draagt.

Op de trouwdag zelf zal de make-up die tijdens de proefsessie is aangebracht, opnieuw aangebracht worden. Dit alles kan uiteraard in het comfort van uw eigen huis. 
Zodat u in alle rust uw bijzondere dag kunt starten en u goed kunt voorbereiden zonder stress. 
Bruidsmoeder, schoonmoeder en zussen kunnen uiteraard ook terecht voor een mooie make-up op uw bijzondere dag (mits vooraf aangegeven).

Wilt u graag nog meer informatie ontvangen over de bruids make-up en de prijzen? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in en vermeld uw wensen.